Her under finder du alt info om kommende eventmenuer

bl.a. Mortens aften,  vores julebord, 5-retters Italienske julemenu

samt vores nytårsmenu 2023. 


Nytårsmenu ud af huset

 

- Forret -

Kraftig bisque på lammefjordskrabber

Soufflé af Østersø torsk – sprød koral - persilleolie.

 

- Mellemret -

Karamelliseret jordskokketærte med baconmayo, bede, sennepskorn, karse.

 

- Hovedret -

Dansk højrebsfilet af kalv fra Himmerland, kartofler fra

Storøhage som puré med hvid trøffel, smørporcheret

vinterporre, chips af rodfrugter, chefens kraftige

portvinssauceog hengemte ribs.

 

- Dessert anrettet i glasskål -

Baileys mousse - krystalliseret chokolade –

syltet kumquat -salt karamel

 

449,- pr. kuvert.

 

- Tilvalg - 

Til talen – Hummersalat

Dansk hummer og syltet persillerod i hummermayo på

skiver af ristet rug toppet med frisésalat.

95,- pr kuvert.


Ost - 

36mdr. Lagret Comté med "Æbleguf" og rosmarinsirup

fra Sidinge gårdbutik samt hj. lavet kerneknækbrød.

95,- pr kuvert.  


Ved bestilling skal der afregnes på forhånd,

enten via mobilepay eller direkte i restauranten. 


Afhentning: d. 31/12 i tidsrummet kl 13-16.


Årets julegave til den der har alt!

Lørdag D. 27/1 afholder vi matadoraften. Arrangementet er ink. mad, quiz med fine

præmier, samt live stemningsmusik.


* * * * *

     4 serveringer     

Skal de ha´ kaktus?

En hyldest til lærer Andersen

Katrines flæskesteg er nu engang den bedste

100/90 års lagkage og kaffe


Kun 350,-


Program: Ankomst kl 17.

Kort velkomst og præsentation.

Spisning og quiz.



Tapasweekend d. 15-16. december

- Tilbydes kun ud af huset!


Fisk

Asiatisk fish cake med syltet ingefær

Krabbechips med tuncreme og kapers

Kød

Marokkanske meatballs med hummus

Italiensk trøffeltærte med urtecreme

Varmrøget kyllingsalat med sennepskorn

Vegetarisk

Fyldte Pepper padrons med røgost

Grillet artiskok med trøffelemulsion

Salad de Romaine med pecorino

Ost & dessert

2 slags oste med sødt og surt

Julekugler med rom, sne og kanel

Ink. hjemmebagt surdejsbrød


250,- pr. kuvert


Afhentes efter kl 12.

Ved bestilling skal der afregnes på forhånd,

enten via mobilepay eller direkte i restauranten.



Julemenuer tilbydes både i og ud af huset

Julebordet

- Fadserveres i tempi - 


- Det kolde -

Kong Christians julesild i kryddersnaps

og julebryg. Hertil løg og kapers.


Torskesoufflé med dild og sennepsvariation.


Sprød fisk med grov remoulade og citron.



- Det lune -

Jule tartelet med confiteret and i portvinssauce, urter og kærlighed.


"Gamle Hansens" frikadeller med surt.


Bistroens panerede flæsk

med grønlangkål og sure æbler.



- Dessert -

Vaniljefromage med kirsebær, brunkageknas og hyggerier.



325,- pr. kuvert.

Ink. brød, rugbrød og smør.

min. 4 couv.


Tilvalg:

Flæskesteg med sprød svær +25,-


3 slags ost +69,-

fra ind- og udland m/ sødt.


Italiensk jul

- Vejledning medfølger ud af huset

- 5 serveringer -


Anti pasti - 3 slags

Start aftenen ud med et lille glas,

ledsaget af vores skønne anti pasti servering.




Forret - Pasta

Kraftig hønsebouillon tilsmagt

med salvie og urter.

Hertil hj.lavet Cannelloni

farseret med fisk fra torvet




Hovedret - Gris

Hj.lavet Porchetta med sprød svær,

fyldt med rosmarin, hvidløg.

Hertil tomater og stegte skovsvampe.




Mellem - Ost

Trøffel - Pecorino - Pære

Simpelt og lækkert mellem serveringerne.




Dessert - Panettone

Klassisk julekage med mascaponecreme

og tørrede frugter.


399,- pr. kuvert.

min. 4 couv.