- Forret -
Kraftig bisque på lammefjordskrabber
Soufflé af Østersø torsk – sprød koral - persilleolie.
- Mellemret -
Karamelliseret jordskokketærte med baconmayo, bede, sennepskorn, karse.
- Hovedret -
Dansk højrebsfilet af kalv fra Himmerland, kartofler fra
Storøhage som puré med hvid trøffel, smørporcheret
vinterporre, chips af rodfrugter, chefens kraftige
portvinssauceog hengemte ribs.
- Dessert anrettet i glasskål -
Baileys mousse - krystalliseret chokolade –
syltet kumquat -salt karamel
449,- pr. kuvert.
- Tilvalg -
Til talen – Hummersalat
Dansk hummer og syltet persillerod i hummermayo på
skiver af ristet rug toppet med frisésalat.
95,- pr kuvert.
Ost -
36mdr. Lagret Comté med "Æbleguf" og rosmarinsirup
fra Sidinge gårdbutik samt hj. lavet kerneknækbrød.
95,- pr kuvert.
Ved bestilling skal der afregnes på forhånd,
enten via mobilepay eller direkte i restauranten.
Afhentning: d. 31/12 i tidsrummet kl 13-16.
Årets julegave til den der har alt!
Lørdag D. 27/1 afholder vi matadoraften. Arrangementet er ink. mad, quiz med fine
præmier, samt live stemningsmusik.
* * * * *
4 serveringer
Skal de ha´ kaktus?
En hyldest til lærer Andersen
Katrines flæskesteg er nu engang den bedste
100/90 års lagkage og kaffe
Kun 350,-
Program: Ankomst kl 17.
Kort velkomst og præsentation.
Spisning og quiz.
Tapasweekend d. 15-16. december
- Tilbydes kun ud af huset!
Fisk
Asiatisk fish cake med syltet ingefær
Krabbechips med tuncreme og kapers
Kød
Marokkanske meatballs med hummus
Italiensk trøffeltærte med urtecreme
Varmrøget kyllingsalat med sennepskorn
Vegetarisk
Fyldte Pepper padrons med røgost
Grillet artiskok med trøffelemulsion
Salad de Romaine med pecorino
Ost & dessert
2 slags oste med sødt og surt
Julekugler med rom, sne og kanel
Ink. hjemmebagt surdejsbrød
250,- pr. kuvert
Afhentes efter kl 12.
Ved bestilling skal der afregnes på forhånd,
enten via mobilepay eller direkte i restauranten.
- Fadserveres i tempi -
- Det kolde -
Kong Christians julesild i kryddersnaps
og julebryg. Hertil løg og kapers.
Torskesoufflé med dild og sennepsvariation.
Sprød fisk med grov remoulade og citron.
- Det lune -
Jule tartelet med confiteret and i portvinssauce, urter og kærlighed.
"Gamle Hansens" frikadeller med surt.
Bistroens panerede flæsk
med grønlangkål og sure æbler.
- Dessert -
Vaniljefromage med kirsebær, brunkageknas og hyggerier.
325,- pr. kuvert.
Ink. brød, rugbrød og smør.
min. 4 couv.
Tilvalg:
Flæskesteg med sprød svær +25,-
3 slags ost +69,-
fra ind- og udland m/ sødt.
- Vejledning medfølger ud af huset
- 5 serveringer -
Anti pasti - 3 slags
Start aftenen ud med et lille glas,
ledsaget af vores skønne anti pasti servering.
Forret - Pasta
Kraftig hønsebouillon tilsmagt
med salvie og urter.
Hertil hj.lavet Cannelloni
farseret med fisk fra torvet
Hovedret - Gris
Hj.lavet Porchetta med sprød svær,
fyldt med rosmarin, hvidløg.
Hertil tomater og stegte skovsvampe.
Mellem - Ost
Trøffel - Pecorino - Pære
Simpelt og lækkert mellem serveringerne.
Dessert - Panettone
Klassisk julekage med mascaponecreme
og tørrede frugter.
399,- pr. kuvert.
min. 4 couv.
Køkkenet lukker en time før