Her finder du et lille udpluk
af vores selskabmenuer, buffeter mv.
Finder du ikke lige den menu du ønsker, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud!
- Forretter -
Nordisk hummertartelet
Sprødbutterdej med jomfruhummer, selleri og cremet hummersauce.
*******
Grillet asparges med sauce grebiche, kørvel og citrus.
*******
Rørt oksetatar med ramsløg, syltet sennepskorn, ristet rug og karse.
- Hovedretter -
Langtidsstegt kalvetykkam med ramsløgssauce, knuste lammefjordskartofler med sennepskorn, brunet smør og friske krydderurter.
*******
Lammefrikassé i sprød butterdejs vol au vent med forårsgrønt og persilade.
*******
Sprængt unghane med forårsgrønt, peberrodscreme og kartoffelkroketter med løvstikke.
- Dessert -
Rabarbertærte med hvid chokolade og kærlighed.
*******
Indbagt Brie de meaux med sennep, sylterier og bær.
*******
Rarbarbergrød i nye klæder med vanilje, fløde og knas.
- Forretter -
Vesterhavsfisk rørt med friske urter og citronmayo. hertil sprøg rug og sylterier.
*******
Dampet fisk fra torvet med skildt fløde, sprøde kapers, karse og dild.
*******
Rørt oksetatar med rosmarinolie, røget fløde, karse, rød melde og dijon.
- Hovedretter -
Glaseret svineskank med nye danske kartofler, lammefjordsgrønt, kraftig skysauce tilsmagt med limeblade.
*******
Stegt fisk fra torvet med nye kartofler, spæde sommer grønt og beurre blanc (hvidvinssauce pisket med smør).
*******
Langtidsstegt kalve tykkam med rosmarinsauce, asparges og sommerkål.
- Desserter -
Rødgrød med fløde, strøsukker og bronze fennikel.
*******
Koldskåls panna cotta med knas og citronperler.
*******
Nye danske jordbær, hyldeblomstfløde og citronverbena.
- Forretter -
Nordisk hummertartelet
Sprødbutterdej med jomfruhummer, selleri og cremet hummersauce.
*******
Rørt oksetatar med variation af rødbede hertil fedtegrever og tranebær med løgmayo.
*******
Bistroens vitello tonnato
Stegt kalv med tunsauce, sprøde kapers og syltede løg.
- Hovedretter -
Farseret vagtel med trøffelsauce, cremet kartoffel med brunet smør, vintergrønt og sylterier.
*******
Helstegt kalvefilet med gratineret kartoffel, stegte rødder, sennepskorn og sauce espagnole med limeblade.
*******
Ølbraiseret svineskank med grov kartoffelmos, jordskokker, selleri, beder, løvstikke og timian.
- Desserter -
Porcheret pære med hengemte kirsebær og hvid chokolade.
*******
Chokolade variation med saltkaramel, solbær og kaffe.
*******
Bistroens pandekage med appelsinmousse og havtorn med bronze fennikel.
- Forretter -
Cremet italiensk burrata med soltørret tomatpesto, rucola, kerner og olivenolie.
*******
Svampetartelet med ventrese bacon, syltede bøgehatte og skovens urter.
*******
Cerviche af torsk med havtorn, løvstikke og kapersmayo.
- Hovedretter -
Langtidsstegt grissebasse i spanske klæder, hertil patatas bravas (stegte kartofler med variation af dressing), pepper de padrons, grillet citron og smage fra middelhavet.
*******
Trøffelfarseret unghane med skovsvampe, hønsevelouté, gratineret lammefjordskartoffel og persille.
*******
Helstegt kalvefilet med rødvinssauce, confiterede kartofler, rødder og friske krydderurter.
- Desserter -
Bistroens tiramisu med espresso, chokolade, amaretto og urter.
*******
Tærte med havtorn, græskar og kaffesirup.
*******
Æbletrifli med knas, fløde og konditorcreme.
Langtidsstegt okse med hvidløg og rosmarin
Confiteret kylling i frikassé med jordskokker og citrontimian.
Kartoffelkompot rørt med søde kartofler
Lammefjordskartofler a la fritatta
Sauce Espagnole (kalvesauce) med trøffel
2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)
Hj.bagt surdejsbrød.
Sommergris med hyldeblomst og hvedeøl
Langtidsstegt okse med madagascar peber
Sauce verde
lune nye kartofler med oliven, piment, squash
Nye kartofler med løvstikkemayo
2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)
Hj.bagt surdejsbrød.
Italiensk okse i marsala og beder
Kartoffelkompot med brunet smør
confiteret kartoffel med selleri og urtepølser
Vintersauce med rosmarin oksesky
Stegte svampe og artiskokker
2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)
Hj.bagt surdejsbrød.
Grissebasse med øl og honning
Helstegt kalvefilet med citrontimian
Kartoffelsalat med ramsløg og kærlighed
Smørkogte kartofler fra Lammefjorden
kalvesauce med sennepskorn
2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)
Hj.bagt surdejsbrød.
250,- pr. kuvert
- min. 4 kuverter.
Vores tapasserveringer kommer anrettet i små bambusbåde (se ovenstående billede) eller skåle, klar til at sætte på bordet eller buffeten.
2 slags fisk/skaldyr
3 slags kødservering
2 slags vegetarisk
1 blandet salat efter sæson
- ved større selskaber anbefaler vi 2-3 salater.
2 ost m/ sødt og kærlighed
1 Dessert anretning
Hj.bagt surdejs brød
Inden for disse rammer sammensættes menuen af sæsonens friske råvarer.
229,- pr kuvert
- min. 15 kuverter.
- Det lune -
Cremet røræg med krydderurter
Røget bacon
Stegte løvstikkepølser
-Det kolde -
Slagterens rullepølse
Spegepølse
Udvalg af danske oste
Hj. lavede vafler med marmelade
Rørt laksemousse med kærlighed
Blandet salat efter sæson
Yoghurt med knas og bær
Frisk frugt
Hjemmebagt brød
Smør
Kaffe, The og økologisk juice
Brunch tilbydes ikke ud af huset.
Køkkenet lukker en time før