Her finder du et lille udpluk

af vores selskabmenuer, buffeter mv.

Finder du ikke lige den menu du ønsker, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud!

Forårsmenu


- Forretter - 

Nordisk hummertartelet 

Sprødbutterdej med jomfruhummer, selleri og cremet hummersauce.

*******

Grillet asparges med sauce grebiche, kørvel og citrus.

*******

Rørt oksetatar med ramsløg, syltet sennepskorn, ristet rug og karse. 


- Hovedretter - 

Langtidsstegt kalvetykkam med ramsløgssauce, knuste lammefjordskartofler med sennepskorn, brunet smør og friske krydderurter. 

*******

Lammefrikassé i sprød butterdejs vol au vent med forårsgrønt og persilade.

*******

Sprængt unghane med forårsgrønt, peberrodscreme og kartoffelkroketter med løvstikke.


- Dessert -

Rabarbertærte med hvid chokolade og kærlighed.

*******

Indbagt Brie de meaux med sennep, sylterier og bær.

*******

Rarbarbergrød i nye klæder med vanilje, fløde og knas.

Sommermenu

- Alle forretter serveres med hj.bagt surdejsbrød.


- Forretter -

Vesterhavsfisk rørt med friske urter og citronmayo. hertil sprøg rug og sylterier.

*******

Dampet fisk fra torvet med skildt fløde, sprøde kapers, karse og dild.

*******

Rørt oksetatar med rosmarinolie, røget fløde, karse, rød melde og dijon. 


- Hovedretter - 

Glaseret svineskank med nye danske kartofler, lammefjordsgrønt, kraftig skysauce tilsmagt med limeblade.

*******

Stegt fisk fra torvet med nye kartofler, spæde sommer grønt og beurre blanc (hvidvinssauce pisket med smør).

*******

Langtidsstegt kalve tykkam med rosmarinsauce, asparges og sommerkål.


- Desserter -

Rødgrød med fløde, strøsukker og bronze fennikel.

*******

Koldskåls panna cotta med knas og citronperler.

*******

Nye danske jordbær, hyldeblomstfløde og citronverbena. 



Vintermenu


- Forretter - 

Nordisk hummertartelet

Sprødbutterdej med jomfruhummer, selleri og cremet hummersauce.

*******

Rørt oksetatar med variation af rødbede hertil fedtegrever og tranebær med løgmayo.

*******

Bistroens vitello tonnato

Stegt kalv med tunsauce, sprøde kapers og syltede løg. 


- Hovedretter -

Farseret vagtel med trøffelsauce, cremet kartoffel med brunet smør, vintergrønt og sylterier.

*******

Helstegt kalvefilet med gratineret kartoffel, stegte rødder, sennepskorn og sauce espagnole med limeblade. 

*******

Ølbraiseret svineskank med grov kartoffelmos, jordskokker, selleri, beder, løvstikke og timian.


- Desserter - 

Porcheret pære med hengemte kirsebær og hvid chokolade.

*******

Chokolade variation med saltkaramel, solbær og kaffe.

*******

Bistroens pandekage med appelsinmousse og havtorn med bronze fennikel.

Efterårsmenu

- Alle forretter serveres med hj.bagt surdejsbrød.


- Forretter -

Cremet italiensk burrata med soltørret tomatpesto, rucola, kerner og olivenolie.

*******

Svampetartelet med ventrese bacon, syltede bøgehatte og skovens urter.

*******

Cerviche af torsk med havtorn, løvstikke og kapersmayo.


- Hovedretter -

Langtidsstegt grissebasse i spanske klæder, hertil patatas bravas (stegte kartofler med variation af dressing), pepper de padrons, grillet citron og smage fra middelhavet.

*******

Trøffelfarseret unghane med skovsvampe, hønsevelouté, gratineret lammefjordskartoffel og persille.

*******

Helstegt kalvefilet med rødvinssauce, confiterede kartofler, rødder og friske krydderurter.


- Desserter -

Bistroens tiramisu med espresso, chokolade, amaretto og urter.

*******

Tærte med havtorn, græskar og kaffesirup.

*******

Æbletrifli med knas, fløde og konditorcreme.


Efterårsbuffet

Langtidsstegt okse med hvidløg og rosmarin

Confiteret kylling i frikassé med jordskokker og citrontimian.

Kartoffelkompot rørt med søde kartofler

Lammefjordskartofler a la fritatta

Sauce Espagnole (kalvesauce) med trøffel

2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)

Hj.bagt surdejsbrød.

Sommerbuffet


Sommergris med hyldeblomst og hvedeøl

Langtidsstegt okse med madagascar peber

Sauce verde

lune nye kartofler med oliven, piment, squash

Nye kartofler med løvstikkemayo

2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)

Hj.bagt surdejsbrød.

Vinterbuffet 


Italiensk okse i marsala og beder

Kartoffelkompot med brunet smør

confiteret kartoffel med selleri og urtepølser

Vintersauce med rosmarin oksesky

Stegte svampe og artiskokker

2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)

Hj.bagt surdejsbrød.

Forårsbuffet


Grissebasse med øl og honning

Helstegt kalvefilet med citrontimian 

Kartoffelsalat med ramsløg og kærlighed

Smørkogte kartofler fra Lammefjorden

kalvesauce med sennepskorn

2-3 blandede salater efter sæson (afhængigt af antal)

Hj.bagt surdejsbrød.

Bistroens tapas  

250,- pr. kuvert

- min. 4 kuverter.

Vores tapasserveringer kommer anrettet i små bambusbåde (se ovenstående billede) eller skåle, klar til at sætte på bordet eller buffeten.


2 slags fisk/skaldyr

3 slags kødservering

2 slags vegetarisk

1 blandet salat efter sæson

- ved større selskaber anbefaler vi 2-3 salater.

2 ost m/ sødt og kærlighed

1 Dessert anretning

Hj.bagt surdejs brød


Inden for disse rammer sammensættes menuen af sæsonens friske råvarer.


Brunch

229,- pr kuvert

- min. 15 kuverter.

- Det lune - 

Cremet røræg med krydderurter

Røget bacon

Stegte løvstikkepølser


-Det kolde -

Slagterens rullepølse

Spegepølse

Udvalg af danske oste

Hj. lavede vafler med marmelade

Rørt laksemousse med kærlighed

Blandet salat efter sæson

Yoghurt med knas og bær

Frisk frugt

Hjemmebagt brød

Smør

Kaffe, The og økologisk juice


Brunch tilbydes ikke ud af huset.